FAQ

Zijn dit originele Hörmann deuren?

Ja, de deuren komen rechtstreeks uit de fabrieken van Hörmann en hebben daarmee de bekende Hörmann-kwaliteit. Dat de prijzen zo voordelig zijn komt doordat wij alle overbodige verkoopschakels tussen aan- en verkoop uitschakelen.

Heeft u ook een showroom?

Ja, u kunt tijdens kantooruren onze showroom in Harderwijk bezoeken. Hier hebben wij alle type deuren van Hormann opgesteld staan. Op zaterdag zijn wij op afsrpaak geopend en iedere derde zaterdag kunt u zonder afspraak binnen lopen van 10.00 tot 14.00 uur.

Tijdens de bouwvak en de maanden december en januari is de showroom op zaterdag gesloten. In deze periode is het beter eerst een afspraak te plannen.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja. Prijzen zijn inclusief BTW.

Kunnen de materialen ook afgehaald worden?

Ja, de materialen kunnen zonder extra kosten tijdens kantooruren afgehaald worden aan ons magazijn in Harderwijk. Afhalen op zaterdag is ook mogelijk maar hiervoor adviseren wij u eerst een afspraak ta maken.

Staan er ook montagevideo's op de site.

Ja, onder de knop "meten en monteren" ziet u meerdere video's voor de montage van de door ons geleverde materialen.

Komt er nog iemand meten zodat ik zeker weet dat de deur past?

Ja, die mogelijk is aanwezig. U kunt kiezen voor een pasgarantie. Onze specialist komt indien gewenst na ontvangst van uw aanvraag/bestelling de deur inmeten. Hiervoor betaalt u een kleine vergoeding. U kunt deze keuze aangeven in de configurator.

Kunt u de materialen ook voor ons monteren?

Ja, dat kunnen wij voor u uitvoeren. Dit loopt via ons zusterbedrijf Eco Garagedeuren . Zij verzorgen het complete plaatje van inmeten, advies montage en demontage + afvoeren van de oude deur. Via deze link kom je op de pagina van Eco Garagedeuren. U kunt op de site van Eco Garagedeuren een aanbieding aanvragen of rechtstreeks met hen telefonisch contact opnemen via 0341 410708.

Wordt er een Nederlandse montagehandleiding bij de deur geleverd?

Ja, er wordt bij iedere deur een duidelijke handleiding met tekst en verwijzing naar tekeningen geleverd. U kunt de handleiding ook dowloaden bij de knop "Downloads" en u vindt montagevideo's bij de knop "instructie video's". Uiteraard geven wij ook telefonische ondersteuning bij eventuele vragen.

Zijn het kunststof garagedeuren?

Nee. Dit wordt vaak gedacht maar het gaat om stalen garagedeuren. Degelijke kunststof garagedeuren bestaan niet want kunststof is niet stabiel genoeg voor garagedeuren. Alle garagedeuren van Hörmann zijn verzinkt stalen garagedeuren die geleverd worden in een gewenste fabriekskleur maar in de staalfabriek wordt er bij het staal van bepaalde sectionaldeuren nog een polyester coating aangebracht. Hierdoor geeft dit het aanzicht van een kunststof deur. Dit is overigens niet bij alle sectionaldeuren zo. Kanteldeuren hebben deze laag ook niet.

Levert u door heel Nederland?

Ja, Garagedeurenonline levert via de logistieke dienst van Hormann door heel Nederland op het vaste land. 

Wat zijn de leveringskosten?

Deuren worden afgeleverd door de logistieke dienst van Hormann en zij vragen hier een vergoeding voor van € 135,00.

Aandrijvingen kunnen per koeriersdienst geleverd worden. De kosten hiervan varieren van € 12,00 tot € 55,00.

Kleinere artikelen zoals zenders en drukknoppen  worden ook per koeriersdienst geleverd. Hier worden geen koeriersdiensten voor gevraagd maar bij bestellingen onder de €55,00 wordt wel een "kleinordertoeslag" berekend.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Kunnen wij bij levering aan de chauffeur betalen?

Nee, dit gaat helaas niet. De chauffeur is in dienst van de logistieke dienst van Hormann en mag geen geld aannemen. 

Levert u ook in Belgie?

Ja, in veel gevallen wel. Hier wordt een speciale vergoeding voor berekend. U kunt contact met ons opnemen wat de kosten voor uw woonplaats zijn.

Wat zijn de garantietermijnen?

Hörmann hanteert de volgende garantietermijnen:

  • Deuren 10 jaar.
  • Elektrische aandrijvingen 5 jaar.
  • Bedrade en draadloze drukknoppen 2 jaar.
  • Handzenders 2 jaar.
Heeft u ook leveringsvoorwaarden?

Ja. Helemaal onder aan op de Home pagina vindt u een link naar onze algemene voorwaarden die voldoen aan de Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk.