De klassieke kanteldeuren van Hörmann

Hoewel de Hörmann sectionaldeur LPU42 op dit moment de meest gevraagde deur is, is dit niet altijd de juiste keuze. Als u een garage heeft waar niet gestookt wordt en ventilatie een vereiste is, dan is een Hörmann Berry N80 kanteldeur hier het meest op zijn plek. Als u een natte auto in de garage zet en u sluit daarna de garage helemaal af met een geisoleerde sectionaldeur, dan zullen er binnen afzienbare tijd schimmelplekken in de garage te zien zijn. Het vocht kan immers niet weg. In dit geval is de keuze voor de eenvoudige en voordelige Hörmann Berry N80 kanteldeur het meest op zijn plaats.

De klassieke kanteldeur van Hörmann is al meer dan 50 jaar de betrouwbare keuze. De kanteldeur biedt kwaliteit, veiligheid en comfort en komt vaak uit op de voordelige optie bij de Hörmann deuren. De Berry kanteldeur is in verschillende varianten leverbaar. Van de klassieke enkelwandige stalen deur met verticale profilering tot en met de houten deuren in design uitvoering. Met motief 905 is de kanteldeur ook zelf te bekleden, naar uw wens en design. Zowel handbediend als elektrisch bediend mogelijk. 

Ventilatie: de kanteldeur is een enkelwandige garagedeur en is een uitstekende keuze voor garages waar ventilatie noodzakelijk is. Als u op zoek bent naar een uitstekend geïsoleerde garagedeur, dan adviseren wij een sectionaldeur toe te passen. 

Snelle levering: veel standaard maten zijn in het wit op voorraad leverbaar. een aantal voorraadmaten zijn: breedte 2375 / 2500 / 2750 / 3000 mm x hoogte 2000 / 2125 mm

Kleuren: De Berry kanteldeur wordt standaard in de kleur Ral 9016 (verkeerswit) geleverd en kan tegen een geringe meerprijs gepoedercoat worden in meer dan 10 voorkeurskleuren. Deze kleuren zijn te vinden in de brochure

In ons configuratiesysteem kunt u de meest verkochte variant "motief 902" samen stellen. Wilt u meer weten over de andere motieven? Neem dan contact met ons op. 

Massief houten kanteldeuren motieven

Bekijk alle motieven in de brochure. Het is ook mogelijk om uw deur zelf te bekleden (motief 905). 

Offerte aanvragen

Via onze configurator kunt u veel van onze deuren zelf samenstellen en wordt de prijsindicatie direct zichtbaar. Wilt u toch liever een offerte op maat? Vul dan onderstaand offerteformulier in en ontvang een persoonlijke offerte. 

offerte_inbouwmaten.jpg